Home Forums Welcome to Swirlydoos! Technical Support Button Troubles?

This topic contains 14 replies, has 0 voices, and was last updated by  GlitterGirl 7 years, 2 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #1572

    GlitterGirl
    Member
      Newbie
      Send PM

      OK, I signed in this moing. when I click FORUMS in the site links column on the left, It makes me sign in again. Then when I sign in, it tells me I am already signed in…AAAAAHHHHH. So in order to get to the forums I have to click on one of the latest forum posts on the right, then click forums under the middle column…(above here where I am typing)…Does that make sense??

      #69971

      GlitterGirl
      Member
        Newbie
        Send PM

        Does make sense what a pain

        #69972

        LindaDriggs
        Member
          Newbie
          Send PM

          I had a problem like that the other day. It said I had to login and then when I did it said I was already logged in. It wouldn't give me access to the full site with the subscriber forums. 🙁
          But I think I just did a restart and then I got in.

          #69973

          GlitterGirl
          Member
            Newbie
            Send PM

            That's what I did and I still got the same thing. I will try to shut my computer down totally and see if that works…Be back to let ya know…

            #69974

            GlitterGirl
            Member
              Newbie
              Send PM

              Nope didnt work… How can I be logged in somewhere else!!??

              #69975
              Krissy
              Krissy
              Swirly Admin
                Send PM

                I know that's really frustrating….I wish I could suggest something but unfortunately the only thing that I would have suggested is tuing off and on again…..

                #69976
                Krissy
                Krissy
                Swirly Admin
                  Send PM

                  Did you clear your cache….that's the first thing the IT guys at work always ask.

                  #69977

                  GlitterGirl
                  Member
                    Newbie
                    Send PM

                    I did that too…Still nothing!!!

                    #69978

                    GlitterGirl
                    Member
                      Newbie
                      Send PM

                      Let me try again…

                      #69979

                      GlitterGirl
                      Member
                        Newbie
                        Send PM

                        Nope didnt work….

                        #69980

                        craftysprinkles
                        Swirly Scrapper
                          Newbie
                          Send PM

                          Lisa, I had the same or similar problem. I think I still do, but whenever I get on the site, I have to click on the Forums on the left side of the page in order to get in. It's my computer- it still has my old login name and password from the old site. Dh, computer genius, has tried to figure it out- it's a mystery.

                          #69981

                          GlitterGirl
                          Member
                            Newbie
                            Send PM

                            I am wondering if I stayed signed into my computer at work by checking stay signed in…Uh Oh…But I know I logged out…

                            #69982

                            lisajoy
                            Member
                              Newbie
                              Send PM

                              Lisa, I had the same or similar problem. I think I still do, but whenever I get on the site, I have to click on the Forums on the left side of the page in order to get in. It's my computer- it still has my old login name and password from the old site. Dh, computer genius, has tried to figure it out- it's a mystery.

                              I always have to click on the recent posts to get to the forums then click in the middle part like Lisa said. I have had to do this ever since the site changed…I recently lost my view of SOME of the avis?????strange!

                              #69983

                              GlitterGirl
                              Member
                                Newbie
                                Send PM

                                I dont know what I did, but it is working now…strange…

                                #69984
                                Krissy
                                Krissy
                                Swirly Admin
                                  Send PM

                                  This happened to me yesterday.

                                  "Some cars look like they're going fast when they're standing still. The Camaro looks like it's going to beat you unconscious, put you in a silly hat, invite a couple of other Camaros over to take photos of you, then e-mail them to all your friends and co-workers. Call me crazy, but I like that in a car."

                                Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

                                You must be logged in to reply to this topic.