Home Forums Welcome to Swirlydoos! Technical Support Is it just me?

This topic contains 14 replies, has 0 voices, and was last updated by Krissy Krissy 6 years, 7 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #2850

    craftysprinkles
    Swirly Scrapper
      Newbie
      Send PM

      I can only get to the site from the blog. There are no buttons down either side of the forums and the home page is missing completely – just a blank, white page. It's been like this for 2 days now. Is it just me?

      #109433

      Snagg1
      Member
        Newbie
        Send PM

        I think it is just you. 🙁 I got on just fine this moing. However, this is also my home page so my browser just opens up to the forums.

        #109434
        Krissy
        Krissy
        Swirly Admin
          Send PM

          Leslie, I think itis just you. I got on just find

          #109435

          craftysprinkles
          Swirly Scrapper
            Newbie
            Send PM

            Leslie, what browser are you using? (I'm not having any problems, either.)

            #109436

            Snagg1
            Member
              Newbie
              Send PM

              OK I think you are good to go – had a corrupted user profile in the DB

              #109437

              Snagg1
              Member
                Newbie
                Send PM

                tsk tsk! That Leslie…..we knew she was corrupt. *shaking head* LMAO!!!! j/k

                #109438

                craftysprinkles
                Swirly Scrapper
                  Newbie
                  Send PM

                  Hehe. If you could crawl inside my head – you would totally believe that, lol.

                  #109439

                  GlitterGirl
                  Member
                    Newbie
                    Send PM

                    lol!

                    #109440
                    Krissy
                    Krissy
                    Swirly Admin
                      Send PM

                      hehehe

                      #109441

                      NanciOgilvie
                      Member
                        Newbie
                        Send PM

                        I'm having the same problem…. I can delete all the cookies, including passwords, and at that point I can see all the buttons and options. Once I log in either on the home page or in the forum, I cannot log out and I have no sidebar information at all. When I go to the home page, all it says is no news at this time. Can someone help me with this? I would log out each time, but I can't even do that w/o clearing all the cookies!! I'm using IE 8 or 9…. not sure which one is installed on the work PC. I have the same problem at work and at home.

                        Monica

                        #109442

                        odiammy
                        Member
                          Newbie
                          Send PM

                          No Leslie… It isn't just you….. I have the same. and it is very anoying.
                          I tried asking Herman… but maybe he is busy thinking this over.

                          #109443

                          craftysprinkles
                          Swirly Scrapper
                            Newbie
                            Send PM

                            I think it ended up being a corrupt user file or something like that. You should both email Krissy as she was able to fix it right up.

                            Good luck!

                            #109444
                            Krissy
                            Krissy
                            Swirly Admin
                              Send PM

                              I've sent message to Herman to see if we can get this figured out!

                              #109445

                              lisajoy
                              Member
                                Newbie
                                Send PM

                                I can't see anything either when I go to the homepage, it says no news at this time, check back later?!?!?!?!?!? I thought it was just me since I just joined today?!?!?!?

                                #109446

                                odiammy
                                Member
                                  Newbie
                                  Send PM

                                  oh, and I would like to add to this list too that not All New Post, are Red Dotted!!
                                  SO it is hard to see, where there are new replies.

                                Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

                                You must be logged in to reply to this topic.