This topic contains 4 replies, has 0 voices, and was last updated by Krissy Krissy 6 years, 8 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1748

    Is anyone else having trouble with the site being very slow? Or do I have too much stuff on my desktop? %-6

    When I post a comment the screen goes white and takes a bit for the forum to show up again.

    #75308

    Off and on I do!!!!

    #75309

    craftysprinkles
    Swirly Scrapper
      Send PM

      I was having that problem yesterday. Seems fine for the moment…

      #75310

      craftysprinkles
      Swirly Scrapper
        Send PM

        I lied. PMs are frustratingly sloooooowwwwwww 🙁 (

        #75312
        Krissy
        Krissy
        Swirly Admin
          Send PM

          I was having that problem either yesterday or the day before but seems fine now. It was so bad that I gave up trying to read/post.

          "Some cars look like they're going fast when they're standing still. The Camaro looks like it's going to beat you unconscious, put you in a silly hat, invite a couple of other Camaros over to take photos of you, then e-mail them to all your friends and co-workers. Call me crazy, but I like that in a car."

          #75311
          Krissy
          Krissy
          Swirly Admin
            Send PM

            hmmmm there is one problem I have NOT had =o) Please let me know if it happens again today for anyone.

          Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

          You must be logged in to reply to this topic.