Home Forums Welcome to Swirlydoos! Technical Support Unable to load photo to forum

This topic contains 3 replies, has 0 voices, and was last updated by  craftysprinkles 4 years, 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #5716

    Snagg1
    Member
      Send PM

      Anyone else tried to upload a photo to the forum this moing? Specifically the butterfly challenge. I checked to make sure I resized it and that checked out. Maybe the trouble is related to the other issues?

      #203399

      Yeah, I had trouble on Saturday.

      #203400
      Krissy
      Krissy
      Swirly Admin
        Send PM

        Oh…Saturday…yikes!…*sucks air thru her teeth*…um yeah about Saturday…

        "Some cars look like they're going fast when they're standing still. The Camaro looks like it's going to beat you unconscious, put you in a silly hat, invite a couple of other Camaros over to take photos of you, then e-mail them to all your friends and co-workers. Call me crazy, but I like that in a car."

        #203401

        Snagg1
        Member
          Send PM

          Spit it Andie…..what about Saturday……besides forum issues……

          #203402

          craftysprinkles
          Swirly Scrapper
            Send PM

            Andie?????????????

            Patty, I didn't have any problems yesterday. I'm very anal with the forums and I actually open the threads in order, so I haven't been to the Challenge forums yet. I do see only one other RR entry besides mine in the Gallery, I'm hoping that they'll all be uploaded here.

          Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

          You must be logged in to reply to this topic.