Home Forums Welcome to Swirlydoos! Technical Support issues with posting replies

This topic contains 78 replies, has 0 voices, and was last updated by  NanciOgilvie 7 years, 5 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 80 total)
  • Author
    Posts
  • #704

    Snagg1
    Member
      Send PM

      Has anyone else had the problem where you type a response and when you hit reply it takes you out to the home page??? Then when you go back there is nothing there so your retype everything and when you git reply BOTH of your responses show up??????

      #17616

      I've hit reply then had it take me to the home page. But, never went back to see if my reply posted. Just assumed it did and went on to the next thread.

      #17617

      It just loops back to the page for me, it doesn't post twice though!

      #17618

      I have had that happen a couple of times…

      #17619

      Like just now when I posted that reply…

      #17620

      Snagg1
      Member
        Send PM

        Phew! I was beginning to think it was just me

        #17621
        Krissy
        Krissy
        Swirly Admin
          Send PM

          I've hit reply then had it take me to the home page. But, never went back to see if my reply posted. Just assumed it did and went on to the next thread.

          ditto

          "Some cars look like they're going fast when they're standing still. The Camaro looks like it's going to beat you unconscious, put you in a silly hat, invite a couple of other Camaros over to take photos of you, then e-mail them to all your friends and co-workers. Call me crazy, but I like that in a car."

          #17622

          craftysprinkles
          Swirly Scrapper
            Send PM

            It used to happen to me once in a while on the old board, too, and has been doing it slightly more often now, but my messages seem to be posted the first time.

            #17623

            Snagg1
            Member
              Send PM

              I think it is just me. When it shoots me out to the home page I use the back button so it brings me back to my reply page and it looks like it hasn't posted. Soooooo, I hit reply again and then it takes me back to the discussion and there I am….double vision LOL

              Thanks ladies

              #17624

              craftysprinkles
              Swirly Scrapper
                Send PM

                It just happened to me too. Strange, huh?

                #17625
                Krissy
                Krissy
                Swirly Admin
                  Send PM

                  It happens to me once in a while

                  "Some cars look like they're going fast when they're standing still. The Camaro looks like it's going to beat you unconscious, put you in a silly hat, invite a couple of other Camaros over to take photos of you, then e-mail them to all your friends and co-workers. Call me crazy, but I like that in a car."

                  #17626

                  It happens to me once in a while but I don't hit the back button – I click on the forums tab to take me back and it usually posts my reply the first time.

                  #17627

                  Snagg1
                  Member
                    Send PM

                    yup me X3

                    but the posts always seem to be there on the latest forum post box on the left!

                    #17628
                    Krissy
                    Krissy
                    Swirly Admin
                      Send PM

                      hmmmm this has NEVER happened to me?

                      #17629

                      Snagg1
                      Member
                        Send PM

                        Krissy that's because the forums wouldn't dare misbehave on you after all the trouble they have already caused!!!!

                      Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 80 total)

                      You must be logged in to reply to this topic.